Cava SPUR
Popis produktu:
50% Xarel·lo; 30% Chardonnay; 20% Parellada
Alkohol: 12%
Cukr: 6 g/l
Kyseliny: 4 g/l
Zrání na lahvi: 24 měsíců
Alkohol: 12%
Cukr: 6 g/l
Kyseliny: 4 g/l
Zrání na lahvi: 24 měsíců
Pochází z ručně sbíraných hroznů z vinic 20 - 30 let starých. Tato cava je vyrobena pouze za použití cukru který se vyskytuje přirozeně v hroznech.
Světlá barva se zelenými odlesky, velmi jemné a dlouhotrvající perlení. Na nose intenzivní ovocné aroma hroznů při sběru, tropické ovoce a sladké pečivo. V ústech delikátní, máslová chuť plného charakteru. Skvěle vybalancovaný poměr cukr-kyselina.
CAVA je španělské šumivé víno vyráběné tradiční metodou druhotného kvašení Champenoise. Cavu lze vyrábět pouze v oblastech s ochrannou známkou původu DO Cava.
Vinná knihovna: SEKT
Vinná knihovna: SEKT
Dotaz
(0)
Cava SPUR
Naleznete v kategoriích
Toto zboží najdete také v kategoriích: