Cava SPUR


Popis produktu:

50% Xarel·lo; 30% Chardonnay; 20% Parellada
Alkohol: 12%
Cukr: 6 g/l
Kyseliny: 4 g/l
Zrání na lahvi: 24 měsíců 
Pochází z ručně sbíraných hroznů z vinic 20 - 30 let starých. Tato cava je vyrobena pouze za použití cukru který se vyskytuje přirozeně v hroznech. 
Světlá barva se zelenými odlesky, velmi jemné a dlouhotrvající perlení. Na nose intenzivní ovocné aroma hroznů při sběru, tropické ovoce a sladké pečivo. V ústech delikátní, máslová chuť plného charakteru. Skvěle vybalancovaný poměr cukr-kyselina. 
 
 
CAVA je španělské šumivé víno vyráběné tradiční metodou druhotného kvašení Champenoise. Cavu lze vyrábět pouze v oblastech s ochrannou známkou původu DO Cava.

Vinná knihovna: SEKT


Dotaz
Pokud jste na našich stránkách nenašli odpověď na to, co jste hledali a máte další otázky, neváhejte nás kontaktovat telefonicky nebo vyplněním tohoto formuláře a my Vás v co nejkratším termínu kontaktujeme.


Položky označené (*) je nutné vyplnit.
Jméno (*)
E-mail (*)
ZbožíCava SPUR - MP20
Položky označené (*) je nutné vyplnit.
(0)
Cava SPUR
Naleznete v kategoriích
Toto zboží najdete také v kategoriích:


MENU