Riesling Herrenweg de Turckheim 2014


Popis produktu:

Klasický alsaský Riesling v celé své kráse. Jeho parádní mineralita byla vhodně podpořena 18 měsíčním zráním na jemných kalech. V chuti je víno elegantní s parným dotekem zralosti.
Strukturované víno od vinařského mistra Zind Humbrecht.
Absolutní špička v Alsasku. Vinařství je proslaveno zejména sladkými pozdními sběry a výběry z bobulí, které jsou nesmírně komplexní, překvapivě svěží a téměř nesmrtelné. Jedny z nejlepších vinic, hustá výsadba, nejnižší výnosy na hektar v Alsasku, mimořádný vinařský talent a minimální intervence při výrobě vína společně zajišťují ta nejautentičtější a nejkvalitnější vína, jaká může Alsasko dát. Jedná se o biodynamické vinařství.
Alsace
Tato francouzsko-německá oblast na severovýchodě má několik zvláštností. Je to nejsušší vinařský region Francie a také jediná francouzská oblast, kde se smí pěstovat Riesling. U všech alsaských vín najdete jeden společný rys, a to jejich plnost a opulentnost, kterou můžete obdivovat jak ve vínech Domaine Weinbach, tak Zind-Humbrecht.

 

Dotaz
Pokud jste na našich stránkách nenašli odpověď na to, co jste hledali a máte další otázky, neváhejte nás kontaktovat telefonicky nebo vyplněním tohoto formuláře a my Vás v co nejkratším termínu kontaktujeme.


Položky označené (*) je nutné vyplnit.
Jméno (*)
E-mail (*)
ZbožíRiesling Herrenweg de Turckheim 2014 - 4644167
Položky označené (*) je nutné vyplnit.
(0)
Riesling Herrenweg de Turckheim 2014
Naleznete v kategoriích
Toto zboží najdete také v kategoriích:


MENU