Albariňo Pazo de Barrantes 2015


Popis produktu:

Svěží, minerální víno z Galicie, což je autonomní společenství na severozápadě Španělska. Albarino je pro tuto oblast typická odrůda. Předpokládá se, že má vzdálené předky od Ryzlinku rýnského. Toto intenzivní ovocné víno s minerálními podtóny se skvěle hodí k mořským plodům. Po ručním sběru následovalo jemné lisování a alkoholové kvašení v nerezových tancích. Následně bylo víno ponecháno 4 měsíce na kalech.

Jedno ze dvou nejstarších aristokratických vinařství v oblasti La Rioja, které bylo založeno v roce 1852. Od 80. let minulého století nad ním převzal kontrolu Vicente Cebrian, hrabě z Creixellu. Jejich vinice Ygay rodí velmi kvalitní hrozny, z nichž se vyrábí jedna z nejtradičnějších vín v oblasti La Rioja. Marqués de Murrieta se specializuje na odrůdy Albarino, Tempranillo, Graciano, Mazuelo, Garnacha Blanca a Viura. Mezi jejich nejslavnější vína patří Rioja Gran Reserva Castillo Ygay a prémiové víno Dalmau.

Dotaz
Pokud jste na našich stránkách nenašli odpověď na to, co jste hledali a máte další otázky, neváhejte nás kontaktovat telefonicky nebo vyplněním tohoto formuláře a my Vás v co nejkratším termínu kontaktujeme.


Položky označené (*) je nutné vyplnit.
Jméno (*)
E-mail (*)
ZbožíAlbariňo Pazo de Barrantes 2015 - 4400001
Položky označené (*) je nutné vyplnit.
(0)
Albariňo Pazo de Barrantes 2015
Naleznete v kategoriích
Toto zboží najdete také v kategoriích:


MENU