ZVĚŘINA v moderním pojetí (24. - 30.10.)

Předkrmy


ZVĚŘINOVÁ PAŠTIKA
portské želé, brusinková pěna, pečivo

105,-Kč


BAŽANTÍ TERINKA
coulis ze smrkových výhonků, salátek

145,-Kč
 

Polévky


​ZVĚŘINOVÝ VÝVAR
masové knedlíčky, zelenina, prach ze sušených hub

75,-Kč


HOUBOVÉ CAPPUCCINO
restované lišky na másle, mléčná pěna

85,-Kč
 

Hlavní chody


​KANČÍ PEČÍNKA
šípková omáčka, karlovarský knedlík

225,-Kč


​SRNČÍ KÝTA NA SMETANĚ
domácí houskový knedlík

245,-Kč


MUFLONÍ PEČÍNKA
se sušenými meruňkami, smažené bramborové gnocchetti,
meruňková omáčka se sladkým vínem Juveano

225,-Kč


DANČÍ HŘBET
pečená podzimní zelenina,
brambůrky Grenaille, omáčka z černých jeřabin

325,-Kč


JELENÍ HŘBET
pastyňákové pyré, glazované šalotky, omáčka RED and WINE
325,-Kč


PROSCIUTTO z jeleního hřbetu
trhané listové saláty, granátové jablko,
stařené balsamico, pečivo

185,-Kč


ZVĚŘINOVÉ ŘÍZEČKY
bramborové pyré, domácí ovocný kompot

215,-Kč
 

Dezerty


SLADKÁ RÝŽE
​vařená v mléce, jogurtová omáčka,
lesní ovoce marinované v pálence Žufánek

85,-Kč


POŠÍROVANÁ HRUŠKA
​v rozvaru z černého bezu, pečené medové ořechy,
ostružinová omáčka

85,-Kč


DOMÁCÍ SORBET Z LESNÍHO OVOCE
​přelitý ostružinovým likérem Créme de Cassis

85,-Kč
 

České degustační menu
(včetně párovaných vín):


ČESKÉ DEGUSTAČNÍ MENU NAJDETE ZDE
 

Veškeré zvěřinové maso pochází výhradně z Jižní Moravy
(dodavatelem firma rodiny Hutařových z Kravska u Znojma - MORAVIALOV)

--------------------
Tématické menu nabízíme každý den od 11:00 hodin
--------------------
Čtvrteční večer je vyhrazen pouze pro degustační večeři s řízenou ochutnávkou vín
(nutná rezervace)
--------------------
Vyhrazujeme si právo na změnu menu z důvodu dostupnosti surovin na trhu
--------------------
Seznam obsažených alergenů na vyžádání u obsluhy.
 


MENU