ZVĚŘINA v moderním pojetí (24. - 30.10.)
Předkrmy |
ZVĚŘINOVÁ PAŠTIKA portské želé, brusinková pěna, pečivo 105,-Kč BAŽANTÍ TERINKA coulis ze smrkových výhonků, salátek 145,-Kč |
Polévky |
ZVĚŘINOVÝ VÝVAR masové knedlíčky, zelenina, prach ze sušených hub 75,-Kč HOUBOVÉ CAPPUCCINO restované lišky na másle, mléčná pěna 85,-Kč |
Hlavní chody |
KANČÍ PEČÍNKA šípková omáčka, karlovarský knedlík 225,-Kč SRNČÍ KÝTA NA SMETANĚ domácí houskový knedlík 245,-Kč MUFLONÍ PEČÍNKA se sušenými meruňkami, smažené bramborové gnocchetti, meruňková omáčka se sladkým vínem Juveano 225,-Kč DANČÍ HŘBET pečená podzimní zelenina, brambůrky Grenaille, omáčka z černých jeřabin 325,-Kč JELENÍ HŘBET pastyňákové pyré, glazované šalotky, omáčka RED and WINE 325,-Kč PROSCIUTTO z jeleního hřbetu trhané listové saláty, granátové jablko, stařené balsamico, pečivo 185,-Kč ZVĚŘINOVÉ ŘÍZEČKY bramborové pyré, domácí ovocný kompot 215,-Kč |
Dezerty |
SLADKÁ RÝŽE vařená v mléce, jogurtová omáčka, lesní ovoce marinované v pálence Žufánek 85,-Kč POŠÍROVANÁ HRUŠKA v rozvaru z černého bezu, pečené medové ořechy, ostružinová omáčka 85,-Kč DOMÁCÍ SORBET Z LESNÍHO OVOCE přelitý ostružinovým likérem Créme de Cassis 85,-Kč |
České degustační menu |
ČESKÉ DEGUSTAČNÍ MENU NAJDETE ZDE |
Veškeré zvěřinové maso pochází výhradně z Jižní Moravy (dodavatelem firma rodiny Hutařových z Kravska u Znojma - MORAVIALOV) -------------------- Tématické menu nabízíme každý den od 11:00 hodin -------------------- Čtvrteční večer je vyhrazen pouze pro degustační večeři s řízenou ochutnávkou vín (nutná rezervace) -------------------- Vyhrazujeme si právo na změnu menu z důvodu dostupnosti surovin na trhu -------------------- Seznam obsažených alergenů na vyžádání u obsluhy. |