Special Club Grand Cru 2008


Popis produktu:

Výjimečné šampaňské z více než 60letých Grand Cru vinic vesnice Mesnil. Komplexní, mohutné a přitom jemné a skvěle vyvážené. Ročník 1990 byl vyhlášen na degustaci špičkových šampaňských v r. 2000 jako nejlepší a nechal za sebou velikány, jako jsou Salon, Selosse či Cristal. K pití nyní do 2035.

Tento vynikající šampaňský dům se sídlem v Mesnil-sur-Oger v Côte des Blancs byl založen v roce 1872. Vlastní 36 hektarů špičkových Grand Cru vinic, organicky obhospodařovaných, v oblastech Mesnil, Avize, Oger, Cramant a Sézanne. Cestu ke slávě nastartovala ochutnávka jejich vín v roce 2000, kterou organizoval nejuznávanější kritik šampaňských Richard Juhlin. Jejich Special Club 1990 bylo vyhlášeno jako nejlepší šampaňské a předčilo velikány jako Selosse, Salon či Cristal. Především cuvée ze starých Grand Cru vinic Special Club pravidelně získává vysoké hodnocení.

Dotaz
Pokud jste na našich stránkách nenašli odpověď na to, co jste hledali a máte další otázky, neváhejte nás kontaktovat telefonicky nebo vyplněním tohoto formuláře a my Vás v co nejkratším termínu kontaktujeme.


Položky označené (*) je nutné vyplnit.
Jméno (*)
E-mail (*)
ZbožíSpecial Club Grand Cru 2008 - 4315243111
Položky označené (*) je nutné vyplnit.
(0)
Special Club Grand Cru 2008
Naleznete v kategoriích
Toto zboží najdete také v kategoriích:


MENU