Silvaner trocken 2016


Popis produktu:



Rodina Witttmannů je jedním z průkopníků ekologického zemědělství, již v roce 1980 se rozhodli nepoužívat syntetické pesticidy, herbicidy a snadno rozpustná hnojiva, čímž si udrželi zdravou půdu s hlubokým zakořeněním révy. S klidným svědomím mohou tedy parafrázovat rčení starých vinařů: „víno se rodí ve vinici a biodynamické vinařství nám poskytuje příležitost vinifikovat vína s charakterem, hloubkou a složitostí.“ Jednoduše řečeno, zdravá vinice, zdravé víno. Díky tomu jsou od roku 1990 oficiálně organickým vinařstvím a od 2004 označují všechna vína BIO.  V roce 2014 bylo toto vinařství  vyhlášeno nejlepším vinařstvím Německa.

V okolí městečka Westhofen jsou čtyři nejvyhlášenější vinice AULERDE, KIRCHSPIEL, BRUNNENHÄUSCHEN A MORSTEIN oblasti Reinhessen.  V půdě zde převládá hlavně slín a vápenec. Na těchto tratích probíhá sběr hroznů samozřejmě ručně. Pečlivě vylisovaný mošt se fermentuje za pomocí přírodních kvasinek ve starších dřevěných sudech, které mohou nerušeně odpočívat ve velkých klenutých sklepích. Pomalé kvašení a zrání v chladném sklepě zachovává ve víně přirozené aroma a všechna vína mají svůj vlastní výraz a charakter, který se mění každý rok.

 



Dotaz
Pokud jste na našich stránkách nenašli odpověď na to, co jste hledali a máte další otázky, neváhejte nás kontaktovat telefonicky nebo vyplněním tohoto formuláře a my Vás v co nejkratším termínu kontaktujeme.


Položky označené (*) je nutné vyplnit.
Jméno (*)
E-mail (*)
ZbožíSilvaner trocken 2016 - VVV10
Položky označené (*) je nutné vyplnit.
(0)
Silvaner trocken 2016
Naleznete v kategoriích
Toto zboží najdete také v kategoriích:


MENU