Saint Josef "Offerus" 2014


Popis produktu:

Pikantní víno Saint-Joseph Rouge Offerus nabídne ovocné tóny s dotekem koření. V chuti je víno hutné a vyvážené s příjemným závěrem.
 

Jean-Louis Chave Selection je negociantská značka patřící pod vinařství, která nabízí vína z nakoupených hroznů od jiných pěstitelů z oblasti Hermitage. Jejich nesporná výhoda je jejich cena, která v kombinaci s uměním  J. L. Chave vytváří jedinečný poměr mezi kvalitou a cenou.

Vinařství Jean-Louis Chave se věnuje pěstování a výrobě vína na slavném kopci Hermitage více než 500 let (od roku 1481). Mnohaletá zkušenost, nekončící touha po zdokonalování a tvrdá práce dali vzniknout vínům, která patří mezi nejvyhlášenější z Hermitage. Celkově vlastní 15 hektarů vinic, jejich vína nechávají kvasit (30 % se stonkem) jak v otevřených nádobách, tak i v cementových kádích. Následně vína zrají 12 – 18 měsíců v malých nebo velkých dřevěných sudech a nejsou filtrována.



Dotaz
Pokud jste na našich stránkách nenašli odpověď na to, co jste hledali a máte další otázky, neváhejte nás kontaktovat telefonicky nebo vyplněním tohoto formuláře a my Vás v co nejkratším termínu kontaktujeme.


Položky označené (*) je nutné vyplnit.
Jméno (*)
E-mail (*)
ZbožíSaint Josef "Offerus" 2014 - 4641807
Položky označené (*) je nutné vyplnit.
(0)
Saint Josef "Offerus" 2014
Naleznete v kategoriích
Toto zboží najdete také v kategoriích:


MENU