Rizling vlašský BIO 2014


Popis produktu:

100% Rizling vlašský. Južnoslovenská vinohradnícka oblasť, Strekovský rajón, obec Nová Vieska.
Víno vyrobené tradičnou metódou bez použitia selektovaných kvasiniek, enzýmov a iných prídavných látok. Hrozno pri spracovaní dosahovalo cukornatosť 22,00 ° NM. Hrozno po rýchlom statickom odkalení fermentovalo v 500 litrových dubových sudoch, kde následne zrelo 8 mesiacov na sedimente bez pridania síry. Celkovo boli použité 4 sudy, z ktorých jeden bol nový a tri staršie. Malé množstvo síry pridané pred plnením do fliaš. Rodinné vinárstvo Mátyás produkuje všetko hrozno pre svoje vína výlučne v Bio režime. Po niekoľko ročnom prechodnom režime mu bola v roku 2014 udelená oficiálna certifikácia. Rodinné vinárstvo Mátyás je jedným z troch zakladajúcich členov združenia Autentista Slovakia.

Veľmi lahodný a dobre piteľný vlašák. Stredne plné telo, pekná štruktúra podporená príjemnými kyselinkami. Vo vôni dominuje zrelé biele ovocie s dotykmi citrusov. Chuť kopíruje aromatické vnemy, je svieža a šťavnatá.

Zbytkový cukr: 4,5 g/l
Kyseliny: 6,32 g/l


Dotaz
Pokud jste na našich stránkách nenašli odpověď na to, co jste hledali a máte další otázky, neváhejte nás kontaktovat telefonicky nebo vyplněním tohoto formuláře a my Vás v co nejkratším termínu kontaktujeme.


Položky označené (*) je nutné vyplnit.
Jméno (*)
E-mail (*)
ZbožíRizling vlašský BIO 2014 - MAT02
Položky označené (*) je nutné vyplnit.
(0)
Rizling vlašský BIO 2014
Naleznete v kategoriích
Toto zboží najdete také v kategoriích:


MENU