Pinot Grigio DOC 2017


Popis produktu:

Víno má sytě zlatavou barvu a výraznou květnatou a ovocitou vůni, která nám připomíná květy akátu a rozkvetlé lípy, meruňky, citrusové plody, kandovanou pomerančovou kůru, marmeládu a medové bonbóny. Jeho patro je opulentní, pěkně vyvážené, s harmonickou kyselinkou a nádherně dlouhým odchodem.

Doporučení v gastronomii: Výborně uplatní své nevšední vlastnosti ve spojení s kořenitou úpravou bílého masa.
 

PETER ZEMMER

Vinařství Peter Zemmer bylo založeno v roce 1928 a současný majitel zastupuje již třetí generaci vinařské rodiny. Rodinný podnik najdete v Cortině na místní stezce Strada del Vino v jižní části regionu Trentino Alto Adige. Peter Zemmer si zakládá na špičkové kvalitě, kombinuje moderní technologie ve sklepě s citlivým přístupem ve vinohradech. Filozofií je také minimální vliv vinařství na okolní prostředí, takže například elektrickou energii si vinařství vyrábí ze solárních panelů umístěných na střeše jedné z budov. Celkem vinařství disponuje 52 hektary vlastních vinic, na kterých jsou vysazeny mezinárodní i typicky místní odrůdy. Srdcem vinařství je moderní nová barricaia, v níž se nacházejí jak velkokapacitní dubové sudy, tak francouzské barikové sudy používané pro zrání červených vín.

Majitel: Peter Zemmer 
Enolog: Alberto Postal a Peter Zemmer 
Roční produkce: 500 000 lahví
Rozloha: 128 ha



Dotaz
Pokud jste na našich stránkách nenašli odpověď na to, co jste hledali a máte další otázky, neváhejte nás kontaktovat telefonicky nebo vyplněním tohoto formuláře a my Vás v co nejkratším termínu kontaktujeme.


Položky označené (*) je nutné vyplnit.
Jméno (*)
E-mail (*)
ZbožíPinot Grigio DOC 2017 - 18PZE03
Položky označené (*) je nutné vyplnit.
(0)
Pinot Grigio DOC 2017
Naleznete v kategoriích
Toto zboží najdete také v kategoriích:


MENU