Obědové týdenní MENU (18. - 22. září)


MENU SE MŮŽE V PRŮBĚHU TOHOTO TÝDNE MĚNIT V ZÁVISLOSTI
NA PŘÍPRAVĚ CHYSTANÉ KUCHAŘKY A ZKOUŠENÝCH RECEPTŮ - MÁTE SE NA CO TĚŠIT!




PŘEDKRM

WONTON

kohout, sezam, koriandr

95,-



 

POLÉVKA

KULAJDA

termovejce, hřiby, kopr, brambory

60,-


HLAVNÍ CHODY

JEHNĚČÍ

glazovaná zelenina, silný jus

239,-

-------------------
PINOT NOIR “BERGUS” 2015 - suché
Gala vinařství, Bavory
63,- / 0,05l

 

SALSICCIA

červené fazole, majoránka, epi

189,-

-------------------
RIOJA CRIANZA 2013 - suché
Marques de Arienzo, Rioja, Španělsko
42,- / 0,05l

 

KAPR V TEMPUŘE

ředkvičky, salát, domácí majonéza

199,-

-------------------
CHABLIS “TERROIR DE FYÉ” 2015 - suché
Patrick Piuze, Chablis, Francie
78,- / 0,05l



ROASTBEEF

focaccia, tempura, salát, domácí majonéza

199,-

-------------------
MINUTY PRESTIGE 2016 - suché
Chateau Minuty, Provance, Francie
66,- / 0,05l
 

DEZERT

 

HRUŠKA

fenykl, mascarpone, kopr, ořechy

65,-

 


 
Obědové menu podáváme každý všední den do 15:00 hodin
-----------------
Vyhrazujeme si právo na změnu menu z důvodu
dostupnosti surovin na trhu, především u lokálních farmářů.
-----------------
Seznam obsažených alergenů na vyžádání u obsluhy.
 
 

MENU