Kalkundkiesel 2016


Popis produktu:

Vynikající cuvée Pinot Blanc, Veltlínského zeleného, Chardonnay a špetky Gelber Muskateller bylo macerované na slupkách (2-8 týdnů dle odrůdy) a nazrávalo v dubových sudech po dobu jednoho roku, přesto je velice elegantní, lehké a osvěžující. Oranžové víno toho opravdu nejjemnějšího druhu. Lahvováno bez filtrace a přidané síry. 

Mladý a úspěšný Claus Preisinger a jeho vína patří mezi to nejlepší, co Burgenland nabízí. Biodynamik a člen Pannobile, jehož vína odrážejí to nejtypičtější z vinic svahů kolem Golsu a okolních vesnic u Neziderského jezera nadosah Vídně. Z jeho vinařství proudí na světlo světa zejména temné Frankovky, Zweigly, Svatovavřinecké a další charakterní červená vína, ale dechberoucí jsou také jeho nesířená bílá a oranžová vína. Vše zraje ve dřevě. Claus Preisinger hospodaří na 19 hektarech rozfragmentovaných do 64 různých parcel - jen si představte tu diverzitu podloží!

Dotaz
Pokud jste na našich stránkách nenašli odpověď na to, co jste hledali a máte další otázky, neváhejte nás kontaktovat telefonicky nebo vyplněním tohoto formuláře a my Vás v co nejkratším termínu kontaktujeme.


Položky označené (*) je nutné vyplnit.
Jméno (*)
E-mail (*)
ZbožíKalkundkiesel 2016 - MP10
Položky označené (*) je nutné vyplnit.
(0)
Kalkundkiesel 2016
Naleznete v kategoriích
Toto zboží najdete také v kategoriích:


MENU