Chef's Table

Unikátní a neformální, tak by se dalo prezentovat toto degustační menu, které pro Vás připravil náš kuchařský tým. 













 


CHEF'S TABLE

Pozdní oběd u společné tabule..

Akce přesunuta z 5.4. kvůli aktuální situaci. (COVID-19)
Termín bude upřesněn.
Přibližně konec května začátek června.


 

AMUSE BOUCHE
--
FUTURE SEKT 2017
Petr Koráb, Boleradice


><

HOVĚZÍ
domácí ricotta, borůvky, cracker 

--
TÜNDÉR 2013
Ráspi, Sopron


><

RYBÍ GULÁŠ 
kreveta, paprika, kokos

--
VELTLÍNSKÉ ZELENÉ 2015
Melecsky, Strekov


><

JELEN
řepa, morek, popel

--
FRANKOVKA 2015
Jan Stávek, Němčičky

><

SORBET

><

HUMR
brambor, šafrán, podmáslí

--
RIESLING HERRENWEG DE TRUCKHEIM 2014
Zind-Humbrecht, Alsace

><

ARTYČOK
mandle, karamel, mango

--
CHIC CUVÉE
Proqin, Velké Němčice




Cena MENU: 1.890,- Kč

Cena vinného párování: 563,- Kč


! REZERVACE MÍST NUTNÉ - OMEZENÁ KAPACITA !

Můžete využít náš REZERVAČNÍ FORMULÁŘ
nebo zavolat na číslo +420 777 904 570.
 
Vyhrazujeme si právo na změnu menu z důvodu
dostupnosti surovin na trhu, především u lokálních farmářů.
-----------------
Seznam obsažených alergenů na vyžádání u obsluhy.

-----------------
Rezervace je platná až po uhrazení ceny MENU.
Vstupenky je možné si zakoupit přímo v restauraci nebo případně platbou převodem na náš bankovní účet.
-----------------
STORNO PODMÍNKY:
72hodin před akcí 50% z ceny vstupného
48hodin před akcí 100% z ceny vstupného

































 

 
 

MENU