Chassagne-Montrachet "Ancegnieres" 2014


Popis produktu:

Výrazná, elegantní mineralita se snoubí s vyzrálými citrusy a žlutými jablky s jemným podtextem máslové briošky.

Pierre-Yves Colin-Morey, specialista na bílá vína, nedávno považovaný za vycházející mladou hvězdu Côte de Beaune, je dnes již absolutní hvězdou, u které již nelze získat nové alokace. Jeho vína pravidelně získávají ta nejvyšší skóre z bílých burgundských od všech význačných kritiků a jsou vždy rychle vyprodána. Je naprosto posedlý kvalitou a čistotou svých vín. Ta jsou mimořádně komplexní a elegantní, a to na všech úrovních kvality. Jeho základní Bourgogne a vína z vesnice St. Aubin tak představují mimořádnou hodnotu. Česká republika je jedinou zemí ve střední Evropě, kde se jeho vína dají oficiálně koupit.

Dotaz
Pokud jste na našich stránkách nenašli odpověď na to, co jste hledali a máte další otázky, neváhejte nás kontaktovat telefonicky nebo vyplněním tohoto formuláře a my Vás v co nejkratším termínu kontaktujeme.


Položky označené (*) je nutné vyplnit.
Jméno (*)
E-mail (*)
ZbožíChassagne-Montrachet "Ancegnieres" 2014 - 4637145
Položky označené (*) je nutné vyplnit.
(1)
Chassagne-Montrachet "Ancegnieres" 2014
1 |Aly Chiman , 04.10.2018, 05:28
Hello there,My name is Aly and I would like to know if you would have any interest to have your website here at kohout-na-vine.cz promoted as a resource on our blog alychidesign.com ?We are in the midst of updating our broken link resources to include current and up to date resources for our readers. Our resource links are manually approved allowing us to mark a link as a do-follow link as well.If you may be interested please in being included as a resource on our blog, please let me know.Thanks,Aly
Naleznete v kategoriích
Toto zboží najdete také v kategoriích:


MENU